Over BIJN.nl

BIJN.nl biedt verschillende woondiensten aan. Wij geloven in kwaliteit tegen een scherp tarief. Sinds onze oprichting in 2001 hebben wij ons gericht op een ding: het bouwen en beheren van vergelijk websites voor de woningmarkt. Via deze vergelijk websites bieden verschillende dienstverleners, zoals erkende taxateurs, bouwkundigen, makelaars en aannemers hun diensten aan. Omdat BIJN.nl de (online) marketing, verkoop, administratie en betaal proces verzorgt voor diversen dienstverleners houden wij de communicatielijnen voor u kort en blijven de tarieven scherp.

Wat wij doen


BIJN.nl biedt gemak en efficientie binnen het kopen, verkopen, verhuizen, verbouwen of onderhoud van uw woning of bedrijfspand. BIJN.nl is het aanspreekpunt voor alle diensten die worden aangeboden tijdens het proces. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van alle stappen die aan bod komen.

LOGIN GEGEVENS VERGETEN?

Gebruikersnaam en Wachtwoord van uw BIJN.nl Zakelijk account vergeten? Vul hieronder uw BIJN.nl Zakelijk e-mailadres in en ontvang direct uw login gegevens.