background

Software

Wij bieden via ons platform CASYMO voor andere bedrijven software aan. Via deze software kunt u als bouwkundige direct een opname ter plekke invoeren, waardoor u alleen nog op kantoor alles hoeft te controleren. De volgende rapporten zijn in onze software beschikbaar:

NTA8060 bouwkundige keuring

Het software gedeelte van de bouwkundige keuring is gebaseerd op de NTA8060. Het opname gedeelte van NTA8060 is onderverdeeld in verschillende categorieen. Daarnaast beschikt de software vele duizenden gebreken en kunnen snel handig worden aangeklikt. Hierdoor kunt u sneller en efficient door de woning heen.


In een NTA 8060 bouwkundig rapport wordt de bouwtechnische staat uitgedrukt in een klasse. Deze klasse is een integrale score voor de onderhoudsstaat van de woning. Hierdoor is snel en overzichtelijk te zien wat de staat van onderhoud is van desbetreffende object.


NTA8060 bouwkundige keuring software

Het doel van de NTA8060 bouwkundige keuring is een onafhankelijke feitelijke vaststelling van de algemene conditie van een woning en globaal inzicht verschaffen in de gebreken en risico's alsmede een indicatie te verschaffen van de kosten voor eventueel direct noodzakelijke en op termijn herstelwerkzaamheden.


Bouwkundig onderzoek

Dit rapport is te gebruiken voor onder andere juridisch bouwgeschil, nulmeting, controle tijdens of na een (ver)bouw, etc. Voor elk bouwkundig probleem is dit via paar snelle muisklikken snel in elkaar te zetten.


Opleveringskeuring

Via deze module kan de bouwkundige direct de gebreken noteren en diversen foto's maken. Nadat de oplevering is afgerond kan zowel de opdrachtgever maar ook de aannemer hun handtekening plaatsen, zodat het een officieel opleverings document wordt.


MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Gebaseerd op de NEN2767 kan de bouwkundige de MJOP ter plekke opnemen, de gebreken kunnen worden genoteerd conform de NEN2767 en de begroting over de komende jaren kan worden opgesteld.


MJOP software

In een hand omdraai heeft u volledig NEN2767 MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). De begroting wordt apart geleverd naast de gebreken. Is er ook een duurzaamheids gedeelte nodig (DMJOP)? Ook deze module is aanwezig.


Bouwbegeleiding

Onze software voorziet ook in opnames tijdens een bouwgeleidingstraject. Niet alleen de geconstateerde gebreken maar ook meer-minder werk, bouwverslag, kosten, etc kunnen per rubriek worden genoteerd. Met dit rapport heeft u opdrachtgever een goed en degelijke onderbouwing tijdens de (ver)bouw.Heeft u interesse in gebruik van deze software neem dan contact met ons op.


Keuring

o.a. aankoop, MJOP, oplevering,...

Lees verder


Taxatie

woningen en BOG

Lees verder


Energie

label, maatwerk, besparing

Lees verder


Onderhoud

(ver)bouw plannen?

Lees verder


Arno Korbijn
“Heeft u vragen of wilt u gratis advies over de koop, verkoop, (ver)bouw van uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact met ons op.”
Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00
Bel : 088-0034810
WhatsApp : 06-17484935